Najtraženijeg fudbalera svijeta u svojim redovima želi vidjeti čak 20 klubova

Igrač Chelseaja je u pitanju

Najtraženijeg fudbalera svijeta u svojim redovima želi vidjeti čak 20 klubova

E. Ganibegović

Prije nekoliko godina smatran je velikim talentom, a sada je s 21 godinom pomalo u sjeni.

Nakon što zbog neuroloških problema nije igrao službenu utakmicu od marta, Englez se vratio na travnjak i nastupio za Chelsea u pripremnim utakmicama ovog ljeta.

U pitanju je naravno Callum Hudson-Odoi.

Callum Hudson-Odoi, međutim, ima male šanse za nastavak u Chelseaju, ali daleko od toga da mu nedostaje ponuda.

Prema britanskom Sky Sportsu, čak 20 klubova, uključujući neke iz najboljih europskih liga, Premier lige, Serie A, Bundeslige i La Lige, želi da Callum Hudson-Odoi pojača upravo njih i da igra redovno. 

Čini se da najveće šanse za potpis krilnog napadača ima Borussia Dortmund koja je u poodmaklim pregovorima s Chelseajem, klubom koji ne želi prodati Calluma Hudsona-Odoija, već ga samo posuditi na jednu sezonu.

Podsjetimo, prije tri godine kada je igrao za prvu momčad Chelseaja, Callum Hudson-Odoi privukao je pažnju i Bayerna. 

Bavarski klub je u ljeto 2019. dao vrlo veliku ponudu, od 40 miliona eura, no Chelsea je to odbio, jer su vjerovali u potencijal Calluma Hudsona-Odoija, koji, barem za sada, nije opravdao ukazano povjerenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Chelseaja tiče, treba reći da je blizu napuštanja kluba i španski fudbaler Marcos Alonso.

Prema medijima iz inostranstva, blizu njegovog dovođenja je Barcelona koja radi nevjerovatne stvari na transfer tržištu ovog ljeta. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
hahahahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi