Nakata: Možemo do dobrog rezultata

Japanska legenda vjeruje svojim zemljacima

Nakata: Možemo do dobrog rezultata

Najveća japanska nogometna legenda Hidetoshi Nakata vjeruje kako njegovi zemljaci mogu danas dobiti Kamerun iako je svjestan da se nalaze u krizi igara i rezultata.

„Svjestan sam toga, Japan ove godine nije imao baš dobre rezultate. Ovo je teško vrijeme za naš nogomet, ali ja sam vječiti optimista“, kaže bivši vezista Perugie, Rome i Parme koji se od aktivnog igranja nogometa oprostio nakon Svjetskog prvenstva prije četiri godine u Njemačkoj.

„Iako imamo dosta uspona i padova u posljednje vrijeme, vjerujem kako možemo odigrati dobru utakmicu. Imamo dobre igrače i milsim da bi na ovom SP mogli pokazati dobre igre i ostvariti dobar rezultat. Utakmica protiv Kameruna će biti teška, ali vjerujem kako ćemo slaviti pobjedu“, rekao je Nakata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije