Naklonite se kralju: Samo jedan je CR7

Majstorski slobodnjak Cristiana Ronalda za 3:3

Naklonite se kralju: Samo jedan je CR7

Večeras su na Olipijskom stadionu u Sočiju u okviru Grupe B snage odmjerile selekcije Španije i Portugala, a susret je na kraju završen rezultatom 3:3.

Poveo je Portugal na samom startu utakmice, u 4. minuti, nakon što je Ronaldo realizovao penal koji je i izborio.

Uzvratili su Španci preko Diega Coste, ali je Ronaldo pred odlazak na odmor, uz veliku pomoć De Gee, ponovo doveo Portugal u vodstvo.

Preokrenula je Španija na 3:2 golovima Coste i Nacha u 55. i 58. minuti i bila veoma bliuz pobjede kada se ponovo "ukazao" Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Portugal je izborio slobodnjak u opasnoj zoni, a Ronaldo namjestio loptu i u 88. minuti maestralno pogodio za svoj hat-trick i konačnih 3:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi