Nakon 17 godina: Mijo Jelić nije predsjednik Širokog Brijega

Razlog zdravstveni problemi

Nakon 17 godina: Mijo Jelić nije predsjednik Širokog Brijega

Na sjednici Upravnog odbora Nogometnog kluba Široki Brijeg ostavku na mjesto predsjednika UO podnio je Zlatan Mijo Jelić.

Jelić je ovu funkciju obnašao 17 godina, a kao razlog ostavke je naveo osobne i porodične zdravstvene probleme.

„Ovakvu odluku nisam donio ishitreno, o njoj sam razmišljao više od godinu dana. Definitivnu  odluku o povlačenju s dužnosti  predsjednika Upravnog odbora  NK Široki Brijeg donio sam na kraju sezone 2012./2013., a Upravni odbor sam upoznao s istom na prvoj sjednici, održanoj 4. srpnja 2013. godine. Budući da sam bio zamoljen od članova Upravnog odbora da svoju odluku odgodim za narednu sjednicu, koja je bila planirana u drugoj polovici kolovoza, to sam i prihvatio, tako da od 19. kolovoza 2013. godine više nisam predsjednik UO NK Široki Brijeg“, kazao je Zlatan-Mijo Jelić koji se također zahvalio članovima UO, Skupštine NK Širofki Brijeg, GNK Dinamo i Zdravku Mamiću, kao i svim prijateljima, navijačima i simpatizerima kluba.

„NK Široki Brijeg u svojoj povijesti nikada nije bio organizacijski sređeniji i financijski stabilniji. Uvjeren sam da će novi predsjednik NK Široki Brijeg, kao i ja, imati maksimalnu potporu članova Upravnog odbora NK Široki Brijeg te da će još više unaprijediti rad kluba“, zaključio je Zlatan Mijo Jelić.

Iz kluba sa Pecare su iskoristili priliku da zahvale Jeliću na svmeu što je dao za klub u gotovo dvije decenije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.