Nakon Begovića i Reine, Muslera se povezuje s Unitedom

Na Old Traffordu taže zamjenu De Gei

Nakon Begovića i Reine, Muslera se povezuje s Unitedom

E. Škorić

Urugvajski golman Fernando Muslera mogao bi iz Galatasarayja preseliti u Manchester United.

Nije tajna da je menažer Crvenih vragova Sir Alex Ferguson nezadovoljan španskim golmanom Davidom De Geom, pa shodno tome namjerava pronaći novog čuvara mreže.

 

Najviše su britanski mediji pisali o Unitedovoj mogućoj kupovini bh. reprezentativnog golmana Asmira Begovića, zatim je Liverpoolov "kec" Pep Reina bio predmet špekulacija, a sada i Muslera.

 

"Premier liga je moj dječački san", kazao je Muslera, dodavši: "Želim uvijek da napredujem. Počeo sam sa Wanderersom, zatim Nacional, Lazio, pa sam korak naprijed napravio kada sam otišao u Galatasaray."

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Sada jedino ostaje da vidimo hoće li Ferguson, koji rijetko griješi kada su u pitanu dovođenja igrača, posegnuti za Begovićem, Reinom ili Muslerom.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.