Nakon Džeke sa Tankovićem će razgovarati i Ibrahimović?

Kontra napad Šveđana

Nakon Džeke sa Tankovićem će razgovarati i Ibrahimović?

Zvijezda Manchester Cityja Edin Džeko posjetio je u bazi Fulhama u Manchesteru noć pred utakmicu protiv Uniteda mladog švedskog igrača Muamera Tankovića, piše švedski Aftonbladet. 

Džeko je prvo pozdravio stare prijatelje, nekadašnje saigrače iz Wolfsburga Saschu Riethera i Ashkana Dejagaha, a potom za stol sjeo sa Tankovićem.

Zabrinuti Šveđani će nakon Džeknog posjeta već danas u kontra napad. Selektor mlade reprezentacije Hakan Ericson danas će ponovo put Engleske.

„Posmatrat ću njegov sutrašnji trening, a potom ćemo razgovarati. Želja nam je da za Švedsku igraju momci koji stvarno imaju kvalitet i pri tome vole Švedsku. Mi želimo zadržati Tankovića,“ kazao je Ericson, te potvrdio mogućnost da po uzoru na Džeku sa Tankovićem razgovara i Zlatan Ibrahimović.

„Nemam kontakt sa Zlatanom, to je pitanje za Erika Hamrena, ali nije nemoguće da se i to dogodi.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.