Nakon incidenta sa Costom napokon se oglasio i Barry

Tvrdi da ga napadač Chelseaja nije ugrizao

Nakon incidenta sa Costom napokon se oglasio i Barry

Endin Čaušević

Fudbaleri Evertona jučer su na domaćem terenu savladali Chelsea (2:0) u okviru četvrtfinala FA Kupa.

Everton se jučer uspio plasirati u polufinalu FA Kupa, a junak utakmice bio je napaač Romelu Lukaku koji je postigao oba gola za domaće. Ipak, ovu utakmicu obilježio je incident između Diega Coste i Garetha Barryja pred kraj utakmice.

Costa je, navodno, ugrizao Barryja nakon čega je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Nakon utakmice cijela engleska javnost se obrušila na Costu koji je nakon utakmice izjavio da nije ugrizao Barryja. Nakon dosta isčekivanja napokon se oglasio i fudbaler Evertona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidim da se mnogo govori o jučerašnjem incidentu u kojem smo učestvovali ja i Diego Costa. Mogu samo reći da me nije ugrizao", napisao je na društvenim mrežama Barry.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi