"Nakon nove godine biće sve jasnije"

Alispahićev menadžer za SportSport.ba

"Nakon nove godine biće sve jasnije"

Adnan Beganović

Hrvatski mediji danas su objavili da će najbolji igrač Šibenika i povremeni bh. reprezentativac Mehemd Alispahić najvjerovatnije karijeru nastaviti u Dinamu.

Kako bismo provjerili tačnost ovih informacija kontaktirali smo menadžera našeg internacionalca Miralema Kazića koji je za naš portal potvrdio da još uvijek nije postignut dogovor niti sa jednim klubom koji je zainteresiran za nekadašnjeg igrača Šibenika.

"Istina je da se za Alispahića interesuju brojni klubovi, ali u ovom trenutku nismo postigli konačan dogovor niti sa jednim. Mislim da će se odmah nakon novogodišnjih praznika znati gdje će Alispahić nastaviti karijeru."

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.