Nakon otkaza u Modriči, Belmin Halilović pronašao novi klub
Foto: FK Alfa Modriča

Fudbaler koji se proteklih dana našao u žiži javnosti

Nakon otkaza u Modriči, Belmin Halilović pronašao novi klub

Nekadašnji omladinac Sarajeva i Olimpika, Belmin Halilović je prije sedam dana potpisao ugovor sa FK Alfa Modrića, no jako brzo je isti raskinut.

Ubrzo nakon potpisa ugovora, isplivala je u javnost Halilovićeva fotografija koja "dokazuje" njegovo veličanje Ratka Mladića, a Alfa Modriča zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba dala slobodne papire 23-godišnjem defanzivcu.

Tako je Halilović dospio u medije i u žižu javnosti.

Danas, pak, stižu vijesti da je Halilović pronašao novi angažman.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Zapad:

Belmin Halilović je novi član drugoligaša RS (Zapad), Mladosti iz Donje Slatine.

Inače, Halilović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za sarajevski Novi Grad, bugojansku Iskru, Travnik i NK Vis Simm-Bau.

Top Komentari

MirzaBarucic
Proslavi je uz brlju, čvarke i gusle, Belmine.
9 1
Rajvosa2019
O ovom nevaznom smecaru se pise vec par dana , u novom klubu ga sigurno smatraju herojom - ovakav otpad samo treba dobro izbubat , samo cvrsta ruka je dobra ruka
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi