Nakon samo tri minute navijači Reala su zviždali Baleu, već u petoj minuti su ga htjeli linčovati
Bale je u petoj minuti propustio stopostotnu priliku

Velšanin je bio ponovo na meti navijača Reala

Nakon samo tri minute navijači Reala su zviždali Baleu, već u petoj minuti su ga htjeli linčovati

S. Pašalić

Real Madrid je danas nakon preokreta stigao do pobjede protiv Eibara od 2:1.

Madriđani su gubili na poluvremenu, ali je Karim Benzema s dva gola u nastavku spasio svoju ekipu i donio joj sva tri boda.

Francuz je bio junak svoje ekipe, ali je Gareth Bale ponovo bio tragičar. Velšanin je konstanto na meti navijača Reala, a to se nastavilo i u ovoj utakmici.

Zvižduci sa tribina upućeni Baleu su se mogli čuti već nakon tri minute igre kada Velšanin nije uspio da iskontroliše loptu te je ona završila u autu.

To se u 5. minuti dodatno pogoršalo nakon što je Bale izašao sam pred golmana gostiju Dmitrovića i nije iskoristio stopostotnu priliku, nakon čega su domaći navijači potpuno pobijesnili.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I pored svega trener Reala Zinedine Zidane pljeskom podržao svog igrača, ali čini se da navijači Reala ne žele više gledati Garetha Balea na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije