Nakon Šukera i Csanyija, i Norvežanin Hallèn u posjeti FSBiH
Foto: nfsbih.ba

Kampanja za izbore

Nakon Šukera i Csanyija, i Norvežanin Hallèn u posjeti FSBiH

Predsjednik N/FS BiH Elvedin Begić u četvrtak je u prostorijama N/FS BiH u Sarajevu ugostio Yngvea Hallèna predsjednika Norveške fudbalske federacije. 

Nakon nedavnih posjeta Šukera i Csanyija ovo je treći dolazak predsjednika jedne nacionalne asocijacije u sklopu kampanje za izbor u Izvršni komitet UEFA-e.

Dvojica predsjednika su u srdačnom i prijateljskom razgovoru razmotrili ideju o odigravanju prijateljske utakmice A selekcija, a zatim je predsjednik NFA Yngve Hallèn predstavio svoj plan kandidature za članstvo u Izvršnom komitetu UEFA-e, koji je fokusiran na pomoć UEFA-e i velikih nacionalnih asocijacija, malim savezima.                       

Izbori za članove UEFA Izvršnog odbora na rasporedu 24. marta na Kongresu u Beču na kojem će N/FS BiH predstavljati predsjednik Elvedin Begić, potpredsjednik Darko Ljubojević i generalni sekretar Jasmin Baković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.