Nakon Vardyja i Kante na izlaznim vratima Leicestera

PSG mu ponudio petogodišnji ugovor

Nakon Vardyja i Kante na izlaznim vratima Leicestera

Endin Čaušević

Fudbaler Leicestera, N'Golo Kante, ovog ljetnog prelaznog roka najvjerovatnije će napustiti redove prvaka Engleske.

Kante je ove sezone bio jedan od najboljih fudbalera Leicestera u nevjerovatnom pohodu na titulu prvaka Engleske. Svojim sjajnim partijama dobio je poziv u reprezentaciju Francuske, te je skrenuo pažnju nekoliko evropskih klubova.

Najveću želju za dovođenje Kantea ima PSG koji je u nekoliko navrata kontaktirao ovog fudbalera. Kako prenose francuski mediji čelnici PSG-a su odlučni da ovog ljeta dovedu Kantea, te su ovogm igraču ponudili petogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko Kante pristane da ide u PSG, Leicester bi mogao zaraditi oko 25 miliona eura koliko iznosi njegova otkupna klauzula. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije