Nakon Zebe i Sloboda žestoko kažnjena

Odluka Disciplinske komisije NS/FS BiH

Nakon Zebe i Sloboda žestoko kažnjena

E. Čaušević

Pod predsjedavanjem Gorana Kosorića Disciplinska komisija NS/FS BiH danas je održala sjednisu u Sarajevu na kojoj je rješavala pitanja iz svoje nadležnosti, te donijela odluke o kaznama.

Podsjećamo, fudbaler Slobode Zajko Zeba kažnjen je sa pet utakmica suspenzije zbog direktnog crvenog kartona kojeg je dobio u prvoj utakmici finala Kupa BiH protiv Radnika.

Također, Disciplinska komisija kaznila FK Sloboda sa 4.000 KM kazne zbog propusta u organizaciji, upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava, distribucije alkohola na stadionu i duplog razglasa na utakmici protiv Sarajev u 29. kolo. Tuzlanski klub kažnjen je i sa 4.500 KM zbog propusta na utakmici finala Kupa BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kažnjen je je i Zrinjski sa 5.000 KM, dok je Borac kažnjen sa 4.000 KM. FK Slavija je kažnjen sa 2.500, a Olimpic sa 2.000 KM. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi