Nakon Želje i Cibalije: Tiago potpisao za novi klub

Povratak u Brazil

Nakon Želje i Cibalije: Tiago potpisao za novi klub

Nekadašnji fudbaler Željezničara Tiago Faria nedavno je raskinuo ugovor sa Cibalijom, nakon čega se zaputio u domovinu.

Tiago u Brazil nije stigao samo na odmor, s obzirom da je tamo pronašao i novi klub s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ovaj 27-godišnji ofanzivac postao je novi član Corumbaensea, brazilskog niželigaša kojem će se pridružiti početkom januara.

Tiago je prilikom napuštanja Željezničara poručio da mu je želja da se vrati kući te da je to jedini razlog podnošenja zahtjeva za raskidom saradnje, a na Grbavici su mu izašli u susret.

Nakon kratke epizode u Hrvatskoj, odakle ne nosi baš najbolje uspomene,Tiago je uspio pronaći klub u Brazilu i može se ustanoviti da mu se želja na kraju i ispunila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti