Naletilić: Juventus nema love za Džeku

Pozanti menadžer tvrdi

Naletilić: Juventus nema love za Džeku

Adnan Beganović

Iako talijanski mediji skloni Juventusu u posljednje vrijeme najavljuju Edina Džeku kao veliko pojačanje Stare dame, jedan od najboljih menadžera sa prostora bivše Jugoslavije, Marko Naletilić, smatra da torinski klub nema novaca za Dijamanta.


"Mislim da bi Džeko rado obukao dres Juventusa i tu ništa nije sporno. Međutim, novac koji Wolfsburg traži za njega po mom mišljenju Juventus u ovom trenutku nema", rekao je Marko Naletilić i dodao:

"Jedina realna varijanta je zamjena za Diega, ali to je malo vjerovatno".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.