Nalić: Derbi? Ovo je nama kao i svaka druga utakmica
U subotu se na Tušnju sastaju Sloboda i Tuzla City, a Nalić gradski okršaj ne smatra derbijem već 'običnom' utakmicom

Trener Slobode pred okršaj s gradskim rivalom

Nalić: Derbi? Ovo je nama kao i svaka druga utakmica

E. Škorić

U okviru 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u subotu se na Tušnju se sastaju Sloboda i Tuzla City.

Na Tušnju su danas na press konferenciji govorili trener Slobod Zlatan Nalić i napadač Antonio Vidović.

"Uvijek je prva nadolazeća utakmica i najvažnija. Iako se provlači da je to derbi utakmica, nama je to ipak utakmica kao svaka druga. Što se tiče povrijeđenih i kartoniranih igrača, Pirić, Vasiljević i Ćivić se vraćaju. Ne znam hoće li biti u sastavu. Ne znam hoćemo li imati promjena u timu, imamo još par treninga do utakmice".

Svi imaju svoje brige

"Mi igramo čisto, jako i moćno, jedino što smo imali fizički kolaps protiv Zvijezde, tako da očekujte još jednu sjajnu utakmicu i onu kako samo Sloboda zna da igra požrtvovano od prve do zadnje minute. Niko nema da je manje ili više pod pritiskom, imamo i mi, a i oni svoje brige", rekao je Nalić.

Potom se novinarima obratio i Vidović, jedan od boljih igrača Slobode u dosadašnjem dijelu sezone. On kaže da se nada prekidu negativnog niza protiv Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Atmosfera u klubu je jako dobra, treniramo jako dobro. Mi se iz sedmice u sedmicu pripremamo isto za svaku utakmicu. Imali smo pehova u prethodnim utakmicama, ali nadam se da će se to vratiti sve u ovim idućim utakmicama. Nakon niza negativnih rezultata, sada želimo protiv Tuzla Cityja da pobijedimo", rekao je Vidović.

Utakmica između Slobode i Tuzla Cityja se igra u subotu sa početkom od 16:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
kako je atmosfera dobra kada je kasa prazna
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi