Nalić "krpi" Slobodu: Da li je ovo postava za današnje gostovanje?
(Foto: E. Dindić) Sloboda danas od 13:30 sati igra izuzetno važnu utakmicu protiv Krupe i moraće bez trojica prvotimaca pokušati doći do pobjede.

Tuzlaci u problemima pred Krupu

Nalić "krpi" Slobodu: Da li je ovo postava za današnje gostovanje?

Danas su na rasporedu utakmice 16. kola Premijer lige, a tuzlanska Sloboda ide na izuzetno važno gostovanje, Krupi.

Tuzlaci su u zadnjih pet kola osvojili samo dva boda, pa su protiv Krupe pod imperativom dobrog rezultata. Ipak, imaće Sloboda težak zadatak, što zbog kvaliteta uvijek neugodne Krupe, što zbog izostanaka važnih igrača.

Tako će zbog nagomilanih žutih kartona duel sa Krupom propustiti tri važna prvotimca Slobode i to Said Husejinović, Antonio Vidović i Adis Hadžanović.

Dobra stvar za Nalića je što Sloboda nema problema sa povredama, a protiv Krupe bi na teren trebala istrčati sljedeća postava Slobode:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vukliš - Ignjatović, Adžem, Ivetić, Beganović - Čivić, Pršeš, Alispahić, Baraban, Smajić - Zukić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi