Kurčubić: Imamo veliku odgovornost, Sloboda igra agresivan nogomet

Krupa u subotu dočekuje Tuzlake

Kurčubić: Imamo veliku odgovornost, Sloboda igra agresivan nogomet

S. Mlaćo

Pred nogometašima Krupe u subotu je jedna od najbitnijih utakmica sezone.

Posljednjeplasirana momčad lige će na svom stadionu ugostiti Slobodu i eventualnom pobjedom pokušati pobjeći sa dna tabele.

Brojni odlasci, te povrede, uticale su na igre Krupe u dosadašnjem dijelu sezone, a tri boda protiv Slobode nameću se kao imperativ.

"Dolazi nam Sloboda i sama činjenica da dolazi ekipa koja je igra tvrd i agresivan fudbal govori da je pred nama teška utakmica. Kada se tome doda da smo na posljednjem mjestu, imamo veliki imperativ i breme odgovornosti na našim plećima. Moramo s jedne strane biti svjesni težine situacije, a sa druge strane rasteretiti igrače da ne bi pod pritiskom moranja odigrali lošu utakmicu", kazao je trener Krupe Petar Kurčubić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Krupe i Slobode igra se sa početkom u 13:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi