Nalić: Nadam  se da  nas neće zadesiti sutra  neko iznenađenje
Fudbaleri Slobode žele ostvariti novu pobjedu na Tušnju

Tuzlaci žele novu pobjedu

Nalić: Nadam se da nas neće zadesiti sutra neko iznenađenje

E. Dindić

U okviru 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju Sloboda i Krupa. Tuzlaci su već u sigurnoj luci za opstanak, ali sigurno im motiva neće nedostajati u ovom susretu, dok gosti iz Krupe na Vrbasu imaju priliku da eventualnom pobjedom produže nadu za opstanak u  najvećem rangu bh. fudbala i iduće sezone.

Prisutnim novinarima obratili su se šef stručnog štaba Slobode Zlatan Nalić i fudbaler Seid Zukić.

"Imamo iza sebe utakmicu protiv Širokog Brijega koja je završila neslavno za naš tim. Povrede, kartoni i drugo u ovom dijelu sustižu sve ekipe. Mi smo sada protiv Krupe prvi put nakon jednog dugog perioda u normalnoj situaciji. Od fudbalera Sabit Alispahić neće moći biti u timu, Mehmed Alispahić već dugo je povrijeđen, Ivan Baraban nije trenirao čitao sedmicu, dok i Azir Muminović ima neku nezgodnu povredu. Što se tiče utakmice protiv Krupe, njima je to zadnji voz da se opstanu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Nadam se da ćemo uspjeti se skoncetrisati za sutrašnju utakmicu, te da nas neće zadesiti neko iznenađenje. U ove naredne tri utakmice vjerovatno ćemo dati priliku još nekim omladincima, te dati im priliku da se nametnu za iduću sezonu. Mi smo ekipa koja želi da pobjedi svaku utakmicu i osvoji u svakom susretu nova tri boda", rekao je Nalić.

Fudbaler Slobode Seid Zukić nije bio previše riječit povodom sutrašnjeg susreta, ali istakao je da je tri boda jedino što ih zanima sutra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dolazi nam ekipa kojoj je sutra utakmica biti ili ne biti za njih. Međutim, nakon loše utakmice u Širokom mi želimo da se iskupimo jednom dobrom partijom na Tušnju. Ja se nadam da ćemo sutra osvojiti nova tri boda na svoj konto", rekao je Zukić.

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Krupe na rasporedu je sutra sa početkom u 17:00 sati.

Top Komentari

teddy sheringham
Nalić demagog.
2 0
Ne mogu da vjerujem, da je jedan novinar napisao ovako nakaradan naslov!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti