Negledljiva Sloboda

Nalić: Ne bi bilo dovoljno ni 70 igrača, izvinjavamo se svima

E. Škorić

Zlatan Nalić, trener Slobode, razočaran je nakon slabe partije njegovih igrača.

Sloboda je poražena s 2:1 na Tušnju od Krupe i blijedom igrom je razočarala sve svoje navijače koji su danas došli na stadion.

Treneru Zlatanu Naliću nije preostalo ništa drugo nego da se izvini tim ljudima za ono što su danas "gledali".

"Nema tu nekih posebnih stvari s kojima bih bio zadovoljan. Utakmica izuzetno loša, naša nemoć je bila nevjerovatna. Žao mi je publike koja je gledala ovu predstavu. Pokušali smo sa tri napadača da postignemo gol, ali čini se da danas ne bi bilo dovoljno ni klupa od 70 igrača. Izvinjavamo se svima, ovo je nedopustivo", kazao je Nalić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Pičkurino mala. Crkao si, umro, do zadnje protiv Sarajeva. Naguzio se odmah Zrinjskom i Širokom. Sada prodao bodove Krupi za kikiriki. Ugasili se jednom zauvijek pičkurine kompleksaške.
4 1
GAziJAA___
Picko jedna, neka si ti skinuo gace Krupi, a da treba zapeo bi protiv Mladosti, Tuzle, Celika..
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi