Nalić pred Radnik: Želimo tri boda!

Tuzlaci igraju veoma dobro

Nalić pred Radnik: Želimo tri boda!

S. Mlaćo

Nakon kratke pauze nastavlja se prvenstvo u Premijer ligi. Tuzla City će nove bodove na Tušnju tražiti protiv FK Radnik Bijeljina.

Medijima se obratio šef struke Tuzlaka Zlatan Nalić.

"U Mostaru nismo uzeli sva tri boda, a možda smo i mogli. Bila je to teška utakmica, a sa tim bodom smo otišli na ovu reprezentativnu pauzu. Odmorili smo četiri dana, a onda smo nastavili sa intenzivnim radom. Trebali smo igrati u subotu, no dobili smo još jedan dan za pripremu, a fudbala smo se poželjeli. Protiv Radnika očekujemo dobru utakmicu, te ćemo nastojati da osvojimo tri boda", kazao je Nalić koji se dotakao i igračkog kadra.

"Rustemović je kartoniran, a veoma je bitan igrač za nas. Počeli smo ubacivati i Nikolića koji polako dobija minutažu i ulazi u tim. Predpostavljam da će on biti zamjena za nedjelju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radniku ne ide dobro ove sezone, no sigurno nisu rival za podcijeniti.

"Studirao sam Radnik deset dana u svim segmentima. Nadam se da ćemo u nedjelju popraviti našu igru, a tek onda da pokušamo iskoristiti greške Radnika".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi