Nalić: Prvi put sam imao ovaj tip utakmice

Trener Slobode nakon nove pobjede

Nalić: Prvi put sam imao ovaj tip utakmice

E. Škorić

Trener Slobode Zlatan Nalić sretan je zbog nove pobjede, ali svjestan je da je bilo teže nego inače.

Sloboda je golom Vidovića s penala došla do sva tri boda, a sama utakmica je, kako kaže Naić, očekivano bila jako teška.

"Očekivao sam veliku borbu, falili su nam neki bitni igrači u sredini. Prvi put sam imao ovaj tip utakmice i da branim 1:0. Vrlo je bitno da se dobijaju ovakve utakmice, kada igrate nešto slabije", rekao je trener Tuzlaka Nalić.

Njegov tim u narednom kolu ponovo igra na Tušnju, kada će gostovati GOŠK iz Gabele.

"Ponovo utakmica kući i naravno da u nju ulazimo kao i sve druge. Očekujemo dosta sa pravim pristupom igrača", dodao je Nalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidović: Nešto se i nas pita

Junak pobjede Slobode bio je Antonio Vidović, koji je danas zabio treći premijerligaški gol.

"Dokazali smo da nismo samo prolaznici u Premijer ligi, nešto se i nas pita. Pokazali smo da smo jedna agresivna i kvalitetna ekipa. Nadigrali smo ekipu Čelika, malo je i sreće nedostajalo. Dogovorili smo se da u drugom dijelu uđemo još jači", rekao je Vidović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi