Nalić: U Sarajevu sam, ali nekim drugim povodom
Šta se sprema na Grbavici? Da li je Odović bivši?

Šef struke Slobode navodno želja čelnika Željezničara

Nalić: U Sarajevu sam, ali nekim drugim povodom

S. Mlaćo

Željezničar je jučer nastavio seriju loših rezultata. Tri boda sa Grbavice nose nogometaši Tuzla Cityja, pa je kriza produbljena.

Plave s Grbavice "trese" jedna od najvećih rezultatskih kriza u posljednjih desetak godina. Bodove sa nekada neosvojive Grbavice nose svi redom, a kako to biva u Željezničaru u posljednih par godina, izvjesno je da će doći do kozmetičkih promjena, te da će ceh platiti šef stručnog štaba, a da će se pravi uzroci problema gurnuti pod tepih.

Po kuloarima kruže informacije da se šefu struke Milomiru Odoviću odbrojani dani, te da čelništvo traga za njegovim nasljednikom. Nezvanično, na vrhu liste želja čelnika Plavih je Zlatan Nalić, sadašnji šef struke FK Sloboda.

SportSport.ba je kontaktirao Nalića koji nam je kratko kazao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne znam otkud te informacije. Istina je da sam trenutno u Sarajevu, međutim nekim drugim povodom", istakao je Nalić, a naše pitanje da li bi preuzeo Plave ukoliko bi dobio konkretnu ponudu kazao je:

"Sada je teško o tome govoriti. Mogli bismo o tome razgovorati ukoliko bi se to desilo".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Jedan dobronamjeran savjet,nedajte Odu sa njim imate sansu da budete prvaci,ali Prve Federalne lige,jebiga trofej je trofej...ODA OSTANI...
38 16
rutomuf
hahhahahah pa dje ode ono u Spodobi sam iz ljubavi ne mogu ja nijedan drugi klib vodit
32 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi