Nalić zadovoljan nakon Gradine uz poruku: "Već smo potpisali novo pojačanje, čekamo još dva"

Tuzla City ubjedljiv

Nalić zadovoljan nakon Gradine uz poruku: "Već smo potpisali novo pojačanje, čekamo još dva"

Admin Čaušević

Tuzla City je u pripremnom periodu pobijedio Gradinu sa visokih 0:4. Vojo Ubiparip je kompletirao hat-trick, dok je strijelac gola bio i Ivan Kostić. 

Trener ambicizonog premijerligaša iz Grada soli, Zlatan Nalić može biti zadovoljan onim što su prikazali njegovi izabranici.

"Utakmica je bila konfurzna bilo je dosta prekida, nisam zadovoljan tim dijelom, ovo je trening utakmica trebalo je to puno brže i da ide dosta tečno", kazao je Nalić u izjavi poslije meča.

"Jučer su naši igrači imali dva teška treninga, danas su bili ugušeni laktatima, a opet su uspjeli da istrče dosta dobra. U nastavku smo igrali 4-4-2 , to je pokazalo dodatni rezultat i snagu ovog tima jer smo uspjeli postići tri gola u toj formaciji", rekao je ovaj stručnjak.

"Imamo u planu dovesti još tri igrača, jedan je potpisan i na putu je, dolazi sljedeće sedmice, a dva su na listi želja, vidjeli smo da li smo u mogućnosti da ostvarimo te transfere", kazao je Nalić o potencijalnim pojačanjima u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Samir Adanalić je čestitao Tuzla Cityju na pobjedi uz napomenu da je njegov tim tek ove sedmice počeo s treninzima.

"Ovo je naša prva kontrolna utakmica, neko peto okupljanje, iza ekipe su tri mjeseca pauze, parirali smo Tuzla Cityju prvu poluvrijeme, ali u nastavku smo dali šansu drugim igračima. Nastavljamo raditi i sklapati ekipu, očekuju nas novi izazovi. Do početka prvenstva ćemo imati dobru ekipu", kazao je Adanalić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Tzcity : Man utd 4:3 lmao
0 0
Vedad10
Sretno Samke!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi