Nancy namučio PSG, Cavani pogodio za pobjedu Parižana

Liga 1

Nancy namučio PSG, Cavani pogodio za pobjedu Parižana

Edmir Škorić

Nogometaši PSG-a savladali su Nancy s 1:0 u 28. kolu francuske Lige 1.

PSG je danas imao ogromnih problema protiv ekipe koja se bori za opstanak, ali je uspio golom s penala da dođe do sva tri boda.

Domaćin se mučio 80 minuta, gosti su čak imali i dvije ozbiljne šanse i pogađali stativu, da bi Edinson Cavani 's kreča' pogodio za 1:0.

Nezaustavljivom urugvajskom napadaču to je bio 27. pogodak u ligi, a PSG se ovom pobjedom izjednačio s Monacom, koji također ima 62 boda, ali utakmicu manje. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pred Parižanima je sada mnogo bitnija utakmica u osmini finala Lige prvaka. Gostuju Barceloni, a podsjetimo da imaju 4:0 iz prvog meča. 


Edinson Cavani Goal HD - PSG 1-0 Nancy - 04.03... by footballhighlights2016

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi