Nancy u polufinalu Kupa Francuske

Slavili protiv Nantesa

Nancy u polufinalu Kupa Francuske

E. Čaušević

Fudbaleri Nancyja slavili su večeras na gostovanju protiv Nantesa (2:0) u meču četvrtfinala Kupa Francuske.

Nancy je pobjedom protiv Nantesa ostvario plasman u polufinale Kupa Francuske što je veliki uspjeh za ovaj klub. Gosti su do prednosti stigli u 31. minuti utakmice kada je mrežu Nantesa zatresao Dale.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno u samom finišu prvog poluvremena kada je Nancy udvostručio prednost. Puyo je upisao asistenciju, dok je za 2:0 pogodio Cuffaut.

Do kraja utakmice Nantes je pokušao da se vrati u meč, ali su gosti odličnom odbranom uspjeli da sačuvaj svoj gol i plasiraju se u polufinale ovog takmičenja.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kup Francuske, četvrtfinale:

Nantes - Nancy 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi