Nani pred vratima Galatasarayja

Nani pred vratima Galatasarayja

Edmir Škorić
Teme:

Krilni nogometaš Manchester Uniteda, Portugalac Nani, na pragu je transfera u turski Galatasaray.

Kako javljaju turski mediji, 26-godišnji Portugalac će ubrzo potpisati za Galatasaray, koji će klubu s Old Trafforda isplatiti 7.5 miliona funti na ime obeštećenja. 

Nanijeva odluka da pređe u Galatu je možda i pametna, obzirom da posljednjih sezona igra ograničeno, te je prošle sezone u samo sedam premierligaških utakmica starta od prve minute.

Kada se zna da novi menadžer Uniteda David Moyes na raspolaganju ima Ashleyja Younga,  eventualno Wilfieda Zahu, Antonija Valenciju, Dannyja Wellbecka, onad je jasno da je uradio najbolju stvar za svoju karijeru.

Nani je za United odigrao ukupno 212 utakmica, te osvojio četiri naslova engleskog prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti