Nani: Sanchesu više odgovara Bayern nego United

Portugalac o saigračevom transferu

Nani: Sanchesu više odgovara Bayern nego United

D. Vejo

Nani i Renato Sanches na terenu izgledaju kao jedno. Pokrivaju jedan drugog ali kako na terenu tako i van njega su pravi prijatelji.

Ipak, Nani kao stariji i iskusniji član ove generacije uputio je nekoliko riječi mladom Sanchesu.

"On je jedan dobar momak, a pored toga i igrač. Posjeduje kvalitet i talenat koji je potreban kako bi postao neko na ovom fudbalskom nebu. Drago mi je što je odabrao Bayern umjesto Manchester Uniteda. Smatram da će se bolje snaći i uklopiti u Njemačkoj nego Engleskoj. Na njemu se vidi da nema strah do igranja i da svim silama ide ka tome da ostvari svoje snove", zaključio je za tamošnje medije krilni napadač Portugala, Nani.

Portuglaci su grupu prošli na staklenim nogama, ali su zato u nokaut fazi zaigrali nešto bolje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi