Nantes i PSG odigrali neriješeno

Osmina finala Lige šampiona za rukometaše

Nantes i PSG odigrali neriješeno

D. Rakanović
Teme:

Rukometaši Nantesa i PSG-a odigrali su večeras u Nantesu meč bez pobjednika 26:26 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. 

Utakmicu je bolje otvorio Nantes, te veoma rano došao do tri pogotka prednosti 6:3, ali PSG do kraja poluvremena smanjuje zaostatak na 15:14.

Tokom drugog poluvremena PSG je u potpunosti preokrenuo rezultat, te imao nekoliko puta i dva gola prednosti, ali je Nantes uspio da u posljednjem minutu stigne do neriješenog rezultata. 

Eduardo Gurbindo Martinez predvodio je Nantes sa pet pogodaka, David Balaguer Romeu, Guy Olivier Nyokas i Nicolas Tournat postigli su po četiri gola.

U sastavu PSG-a Uwe Gensheimer postigao je sedam golova, dok su Mikkel Hansen i Nedim Remili postigli po šest pogodaka.

Revanš meč ove dvije ekipe je na rasporedu 1. aprila sa početkom u 17 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi