Napadač Arsenala odlazi iz tima jer su mu oduzeli broj

Potvrdio njegov agent

Napadač Arsenala odlazi iz tima jer su mu oduzeli broj

Veoma čudni problemi zadesili su ovih dana napadača Arsenala.

Riječ je o španskom fudbaleru Lucasu Perezu koji je stigao iz Deportivo La Corune na Emirates, ali se u Londonu nije snašao najbolje. Vrhunac njegovih problema stigao je kada su mu čelnici kluba oduzeli broj devet te su taj broj dali novom napadaču Alexandru Lacazettu. 

Upravo zbog toga Perez je prije nekoliko dana potvrdio da se želi vratiti u Deportivo, a ovu informaciju je potvrdio i njegov agent Rodrigo Fernandez Lovelle. 

"Pričali smo sa svima. U Arsenalu znaju da želimo otići, ovdje više nema opcija, a za godinu dana je Svjetsko prvenstvo. Vi ne bi bili ljuti i uznemireni kada bi vam uzeli broj na dresu bez da vas pitaju? Deportivo je poslao ponudu prije sedam dana. Bit će to trajni ugovor i vrijedi više nego Nolitov prelazak u Sevillu (prešao iz Cityja za oko šest miliona eura)", rekao je Lovelle. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Perez je prošle sezone u dresu Arsenala odigrao ukupno 22 meča te je postigao osam golova uz šest asistencija. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi