Napadač Dynamo Kijeva na meti "viola"?
Brazilac na meti Fiorentine?

Napadač Dynamo Kijeva na meti "viola"?

Edmir Škorić

Menadžer brazilskog napadača u redovima Dynamo Kijeva, Joseph Lee, vjeruje da njegovog klijenta želi italijanska Fiorentina, koja je Guilhermea tražila još dok je ovaj igrao u Brazilu.

Fiorentina nastoji dovesti brazilskog napadača Guilhermea koji nastupa u ukrajinskom Dynamo Kijevu, bar kako izriče njegov menadžer Joseph Lee.

Lee je rekao kako Guilherme neće odbiti mogućnost da zaigra u dresu "viola", a pogotovo ne nakon što je pauzirao u prvoj postavio kijevskog tima.

"Premda nije puno igrao u Kijevu, Guilherme se dobro prilagodio u Ukrajini. Fiorentinino interesovanje datira još iz prošle godine, kada je napadač tada još uvijek igrao u Brazilu. Međutim, još me niko nije kontaktirao od ljudi iz Firence", potvrdio je Guilhermeov menadžer.

Bivši igrač Cruzeira nastupa za U-20 reprezentaciju Brazila. Ugovor sa ukrajinskom momčadi veže ga do 2013. godine. Brazilac je u Kijev stigao ove zime.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.