Napili se, slupali automobil i kapitenu okončali sezonu

Loše vijesti za engleski tim

Napili se, slupali automobil i kapitenu okončali sezonu

Midhat Šljivak

Engleski fudbaleri često znaju živjeti boemski život.

Ogroman novac kojeg zarađuju mnogo učine bahatim i razmaženim, a ono što se desilo fudbalerima Derbyja to jasno pokazuje.

Nekoliko igrača ovog tima nije ispoštovalo klupsku proceduru i produžili su boravak u gradu u utorak uvečer. Klub im je dao mogućnost izlaska do 8 sati, ali je njih nekoliko prekršilo uslove.

Među njima je bio i kapiten tima Richard Keogh, koji je ostao sa saigračima Tomom Lawrencom i Masonom Bennettom.

Po povratku kući došlo je do teške saobraćajne nesreće. Lawrence je izgubio kontrolu nad Range Roverom i slupao se, a najgore je prošao Keogh.

On je u ovoj nesreću teško povrijedio koljeno i za njega je ova sezona u Championshipu završena.

Treba istaći da jesu Lawrence i Bennett uhapšeni zbog vožnje u pijanom stanju, a klub će također protiv njih pokrenuti postupak.

Pred sudom će se za uzrokovanje teške nesreće i vožnju u alkoholiziranom stanju pojaviti 15. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi