Napokon dobre vijesti za Marca Reusa

Vraća se u avgustu na teren

Napokon dobre vijesti za Marca Reusa

E. Čaušević

Fudbaler Borussije Dortmund Marco Reus zbog povrede nije bio u konkurenciji za spisak Njemačke za Evropsko prvenstvo.

Reus je u posljednoj utakmici u minuloj sezoni za Dortmund u finalu DFB Pokala prtiv Bayerna zadobio povredu aduktora zbog koje nije mogao putovati u Francusku na Evropsko prvenstvo. Prve prognoze njemačkih doktora govorile su da će van terena biti čak šest mjeseci.

Ipak, danas su se oglasili i ljekari Dortmunda koji su demantovali te navode. Oni su potvrdili da je povreda jako nezgodna, ali da će se Reus vratiti na teren dosta prije nego što se očekivalo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"On je sada na odmoru, ali ima plan oporavka. Uskoro se vraća na pripreme i mi ćemo strpljivo raditi na njegovom povratku na terenu. Govorili su da će se na teren vratiti tek u decembru, ali to nije tačno. Reus će biti spreman za početak nove sezone u Bundesligi", saopštili su iz Dortmunda.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi