Napokon dobre vijesti za Mkhitaryana

Počinje meč protiv Fenera?

Napokon dobre vijesti za Mkhitaryana

Endin Čaušević

Henrikh Mkhitaryan ovog ljeta stigao je u Manchester United iz Borussije Dortmund kao veliko pojačanje.

Mkhitaryan je nakon tri sezone odlučio napustiti Dortmund, te svoju karijeru nastaviti na Old Traffordu. Ipak, ovaj fudbaler nalazi se u nemilosti portugalskog stručnjaka Josea Mourinha s obzirom da utakmice svog kluba većinom posmatra sa klupe za rezervne igrače.

Ipak, čini se da bolji dani dolaze za Mkhitaryana. Naime, fudbaleri Manchester Uniteda sutra igraju protiv Fenerbahcea u okviru Evropske lige, a ovaj meč konačno bi trebao početi i Mkhitaryan.

Engleski mediji danas su prenijeli da će Mourinho najvjerovatnije odmoriti nekoliko igrača, te da će zbog toga šansu za dokazivanje dobiti i armenski fudbaler. Utakmica između Fenerbahcea i Manchester Uniteda igra se sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi