Napoli doveo Quagliarellu
Quagliarella je klasan napadač

Klub podno Vezuva se pojačao

Napoli doveo Quagliarellu

Fudbalski klub Napoli koji je imao sjajan start na početku Serije A, ali je kasnije stigao u nezavidnu situaciju zbog činjenice da u 17 uzastopnih mečeva nije upisao trijumf, potvrdio je da je potpisao petogodišnji ugovor sa dosadašnjim centarforom Udinesea, Fabijem Quagliarellom.

Quagliarella je u Udinama proveo dvije sezone, a na njegovom angažovanju je insistirao Roberto Donadoni od trenutka kada je preuzeo ekipu iz grada podno Vezuva, nekadašnjeg osvajača Kupa UEFA.

Napoli visoke ambicije dokazuje pokušajima da od Udinesea otkupi još jednog igrača, 29-godišnjeg stopera Maurizija Domizzija. Za njega Friuljani traže čak 16 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.