Napoli konačno dobio ponudu za Gabbiadinija

Žele ga prodati već u januaru

Napoli konačno dobio ponudu za Gabbiadinija

Endin Čaušević

Italijanski napadač Manolo Gabbiadini već u januaru će najvjerovatnije napustiti redove Napolija.

Nakon povrede Milika ovaj napadač bio je prvi izbor trenera Napolija, ali nije uspio da iskoristi ovu priliku. Klub iz Napulja uveliko traži igrača koji će biti zamjena za Milika što je bio jasan znak za Gabbiadinija da može napustiti Napoli.

Iako se špekulisalo da bi moglo doći do zamjene Napolija i West Hama za Zazu i Gabbiadinija, na kraju od toga neće biti ništa. Italijanski mediji prenijeli su danas da je na adresu Napolija stigla nova ponuda za ovog napadača i to iz španske La Lige.

Naime, interes za Gabbiadinija pokazala je Valencija koja je spremna ponuditi 20 miliona za ovog napadača. Španski klub ima samo jedan uslov, a to je da Gabbiadini stigne na Mestallu već u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi