Napoli pokazao interes za Perišića

Napustit će Wolfsburg?

Napoli pokazao interes za Perišića

Najbolji hrvatski fudbaler na Mundijalu, Ivan Perišić, svojim sjajnim partijama skrenuo je na sebe pažnju mnogih najvećih evropskih klubova. 

Posljednji tim koji se počeo zanimati za usluge fudbalera Wolfsburga je talijanski Napoli. Već su obavljeni razgovori između direktora Napolija Riccarda Bigona i igračevog menadžera Tončija Martića koji je tim povodom izjavio:

"Istina je da sam oddržao sastanak sa Bigonom, ali tema našeg razgovora nije bio samo Perišić jer on nije moj jedini klijent. Dotakli smo se tu još nekih igrača koje bi Napoli možda želio dovesti".

"Već sam obavio neke razgovore i sa predstavnicima nekih drugih talijanskih klubova kao što su Inter, Milan i Roma", dodao je zagonetni Martić.

Ipak, jasno je da je Ivan Perišić trenutno glavni igrač u njegovom "izlogu", pa nije teško zaključiti da se Napoli najviše zanimao upravo za njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.