Napoli posao ponudu za Sancheza

Potvrdio predsjednik Udinesea

Napoli posao ponudu za Sancheza

Napoli je poslao ponudu za Alexisa Sancheza, potvrdio je to i predsjednik Udinesea Giampaolo Pozzo, koji nije isključio mogućnost da se Čileanac preseli na San Paolo.

Sancheza želi nekoliko evropskih klubova, a sada se u utrku uključio i Napoli koji se plasirao u Ligu prvaka i želi stvoriti konkurentan tim na evropskoj sceni.

"Ništa nije nemoguće. Aurelio (predsjednik Napolija) ugodno me iznenadio, jer želi postići velike stvari i osvojiti Scudetto. Poslao je zanimljivu ponudu za Sancheza", rekao je Pozzo, dodavši:

"Sporazum će biti komplikovan. Moramo sačekati da se završi Copa America, a još treba pogledati koliko ima klubova koji su zainteresovani za Sancheza. Ko pošalje pravu ponudu taj i dobije igrača".

"Razgovarali smo sa dva kluba, ali još se ništa ozbiljno nije desilo. Da bi se posao završio trebaju se dogovoriti tri strane. Napoli je zainteresovan, poslao je ponudu, ali sačekat ćemo prvo kraj Copa Americe", dodao je predsjednik Udinesea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti