Napoli poslao ponudu za Andrew Ayewa

Napoli poslao ponudu za Andrew Ayewa

Teme:

Sjajni vezni fudbaler Marseillea i reprezentacije Gane Andrew Ayew potvrdio je francuskim medijima da je primio ponudu Napolija za prelazak u njihove redove. 

"Da, istina je da sam primio ponudu Napolija, to je potvrdio i moj menadžer, ali ja ću o svojoj budućnosti odlučiti nakon Svjetskog prvenstva", rekao je Ayew. 

"Imam još godinu dana ugovor s Marseilleom, pa ću prvo sjesti s ljudima iz kluba da vidimo kakvi su i njihovi planovi". 

"Još uvijek je rano govoriti o tome hoće li Marseille prihvatiti ponudu Napolija. Međutim, ukoliko budem prelazio u Napoli ili neki drugi klub, to će biti tek nakon Mundijala", potvrdio je Ayew. 

Sjajno 24-godišnje lijevo krilo kluba sa Velodromea biće jedna od glavni uzdanica reprezentacije Gane na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Brazilu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.