Napoli potvrdio da su kontaktirali Andre Villas-Boasa

Napoli potvrdio da su kontaktirali Andre Villas-Boasa

Midhat Šljivak

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentis, potvrdio je danas kako su kontaktirali Portugalca Andre  Villas-Boasa kako bi preuzeo mjesto trenera ovog tima.

Walter Mazzarri je napustio mjesto trenera tima iz Napulja, a nakon nekoliko imena koja su se spominjala kao njegova zamjena, izgleda da su se u Napoliju odličiti da pokušaju angažovati trenera Tottenhama Villas-Boasa.

"Da, razgovarali smo o mogućnostima da angažujemo Villas-Boasa. On je mlad trener i zainteresovani smo za njega", rekao je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis.

Villas-Boas je stigao u Tottenham prošlog ljeta, a ekipu je odveo do petog mjesta na tabeli engleskog Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.