Napoli spreman prodati Hamšika

Napoli spreman prodati Hamšika

Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija, rekao je da će prodati Mareka Hamšika ovog ljeta, ukoliko dođe prava ponuda.

Slovački veznjak se već duži period povezuje sa odlaskom iz Napolija, a kao njegova nova destinacija najčešće se spominjao Milan.

"Govorim istinu kada kažem da Hamšik nije na prodaju. Međutim, ukoliko dođe nepristojna ponuda, spreman sam ga pustiti. Ali, ta ponuda me mora ostaviti bez daha", rekao je De Laurentiis, dodavši:

"Ponavljam još jednom, za mene, on nije na prodaju. No, ukoliko neko želi da sjedi za mojim stolom treba znati da će to biti veoma skupo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.