Napoli ulaže ogroman novac u pojačanja

Napoli ulaže ogroman novac u pojačanja

Midhat Šljivak
Teme:

Predsjednik Napolija, Aurelio De Laurentis, saopštio je danas kako klub ima na raspolaganju sumu od 124,5 miliona eura za pojačanja.

Nakon prodaje Edinsona Cavanija PSG-u za preko 60 miliona eura, Napoli je ovaj novac odlučio ponovo uložiti u pojačanja, a predsjednik Aurelio De Laurentis je saopštio kako je sada budžet za transfere 124,5 miliona eura.

"Ako dodamo novac od transfera Cavanija sada imamo 124,5 miliona eura za ulaganje u ekipu"", rekao je De Laurentis, koji je i priznao koje igrače želi vidjeti uu svojim redovima.

"Istina je da pregovaramo sa Gonzalom Higuainom i Leandrom Damiaoom. Blizu dolaska je Raul Albiol", dodao je De Laurentis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.