Napoli zadao novi udarac Gabbiadiniju

Prekinuli pregovore oko novog ugovora

Napoli zadao novi udarac Gabbiadiniju

Endin Čaušević

Italijanski napadač Manola Gabbiadini od svog dolaska u Napoli ne pruža partije kakve su se od njega očekivale.

Gabbiadini je u ljeto prošle godine stigao iz Sampdorije, ali nije uspio opravati uloženi novac. Nakon što se prije nekoliko sedmica povrijedio Milik ovaj napadač trebao je biti njegova zamjena. Ipak, navijači Napolija razočarani su igrama Gabbiadinija u ovoj sezoni.

Iako se već nekoliko mjeseci špekuliše da će potpisati novi ugovor čini se da od toga neće biti ništa. Italijanski mediji potvrdili su da je Gabbiadini vodio pregovore s Napolijem, ali su se čelnici italijanskog kluba odlučili povući.

Ovaj potez uprave Napolija daje jasno do znanja da Gabbiadini može ići ove zime. Navodno, on bi karijeru trebao nastaviti u West Hamu, dok bi u suprotnom pravcu trebao doći Simone Zaza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije