Napoli zainteresovan za Stevanovića

Skauti dolaze sa jednim zadatkom

Napoli zainteresovan za Stevanovića

Potencijalni budući fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović nalazi se na radaru italijanske ekipe Napolija.

Stevanović, koji nastupa za novosadsku Vojvodinu, svojim je sjajnim igrama privukao na sebe pažnju selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića, ali i čelnika italijanske ekipe Napolija, koji su poslali skaute u Vojvodinu kako bi pratili mlado desno krilo.

Kako saznaje porta sportal.rs, skauti Napolija dolaze u Kragujevac, gdje Vojvodina gostuje kod Radničkog, sa zadatkom da prate Stevanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.