Napoli zamjenu za Reinu plaća 35 miliona eura

Ancelotti izabrao golmana

Napoli zamjenu za Reinu plaća 35 miliona eura

Teme:

Carlo Ancelotti je, čini se, okončao potragu za novim golmanom.

Nakon što je postalo definitivno da će Pepe Reina karijeru nastaviti u Milanu, sa Napolijem su se u vezu dovodili brojni golmani, a izbor je na kraju pao na Alexa Mereta.

Riječ je o 21-godišnjem golmanu mlade italijanske reprezentacije koji je ugovorom vezan za Udinese, a u protekloj sezoni je branio na posudbi za SPAL, gdje se istaknuo sjajnim nastupima.

Špekuliše se kako će Napoli za usluge mladog Mereta platiti Udineseu na ime obeštećenja oko 35 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijani tvrde kako je transfer dogovoren, te da je Maret viđen na jednoj u klinici kako obavlja ljekarske preglede, međutim sa novinarima nije želio da razgovara na temu prelaska u Napoli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi