Napušta Chelsea: Terry dobio novu ponudu

WBA mu nudi ugovor

Napušta Chelsea: Terry dobio novu ponudu

Endin Čaušević

Kapiten Chelseaja, John Terry, na kraju ove sezone napustiti će londonski klub jer mu ističe ugovor.

Ipak, još uvijek nije poznato da li će Terry nastaviti svoju karijeru ili će okačiti kopačke o klin. Ovaj odbrambeni fudbaler nije dobio ponudu Chelseaja da produži svoj ugovor, a u posljednje vrijeme sve više se govori o tome da bi mogao odigrati još jednu sezonu, ali ne u dresu Plavaca.

Engleski mediji prenijeli su danas da WBA pomno prati situaciju oko Terryja, te te je spreman ponuditi ovom 36-godišnjem igraču ugovor na jednu sezonu. Terry je imao neke ponude iz Kine, ali ih je odbio jer ne želi da napušta Englesku.

"Ako bude mogućnosti da na kraju sezone dovedemo Terryja mi ćemo to uraditi. Još uvijek nismo razgovarali s njim, ali smo spremni na to. On želi karijeru završiti u Chelseaju, ali sumnjam da je spreman za penziju. Znam da želi da odigra još jednu sezonu i mi mu to možemo pružiti", rekao je trener WBA, Tony Pulis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi