8

Komentari (8)

Jadnimi
Plaćaju redovno, ne prave probleme prilokom odlazaka, jasno je zašto im dolaze igrači
Mesetar
To placanje redovno nije tacno. Placa Mensa sportsportu i ostalim medijima da ne pisu. Lakse tako nego dat igracima platu.
KB9
Et nek ti znas.
Mesetar
Iz Kaknja sam pa tako da znam.
KB9
Kakve veze ima sto si iz Kaknja,informacije cula kazala pa onda komentarises, Pola Kaknja zeli zlo Mladosti i Musiji Mensuru i vole kad Mladost izgubi i zele da Mladost ispadne,te zelje vam se nece ispuniti ;)
Mesetar
Nismo mi sarajlije pa da zavidimo jedni drugima. Ljudima u Kaknju je drago radi uspjeha Mladosti jer dosta im je lopovluka koji se sprovodi u Rudaru.A kada ti igrac kaze da nije dobio tri mjeseca platu to nije cula kazala. Kada ti osoba koja izdaje stanove Mensi kaze da nije dobio rentu za kiriju to nije cula kazala.
MLADOST
Hasić je bio ok i dobro je što FK Mladost nikome ne pravi problem. Sretno ti bilo.
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.