Napustio Zrinjski: Blaić pred novim angažmanom

Na probnom radu

Napustio Zrinjski: Blaić pred novim angažmanom

Dojučerašnji fudbaler Zrinjskog Zvonimir Blaić nalazi se na probnom radu u Rumuniji. 

Ovaj 26-godišnji hrvatski internacionalac nije bio u planovima Blaža Sliškovića i dobio je odriješene ruke da pronađe novi klub, a po svemu sudeći, karijeru će nastaviti u Concordiji. 

U ovom rumunskom klubu Blaić se trenutno nalazi na probnom radu, kroz koji će pokušati uvjeriti stručni štab u svoje kvalitete, a u petak je dobio i priliku u kontrolnoj utakmici protiv Borca. 

Blaić je u prošloj sezoni odigrao svega tri utakmice za Zrinjski. U mostarski klub se vratio u januaru nakon što je proveo nekoliko mjeseci u Češkoj.

Vrijedi podsjetiti da je u našoj zemlji također igrao i za Široki Brijeg. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi