Golčina na Bilinom polju, Sarajevo stiglo do izjednačenja!

Mulahusejnović pogodio

Golčina na Bilinom polju, Sarajevo stiglo do izjednačenja!

E. Ganibegović

Izjednačenje u Zenici.

Sloboda je protiv Sarajeva vodila od 16. minute pogotkom Komazeca u meču 6. kola Premijer lige BiH, no sada je rezultat 1:1. 

Sjajno je Sarajevo ušlo u drugo poluvrijeme, a nagrada stiže u 51. minuti.

Nardin Mulahusejnović je dobio jednu loptu od Asmira Suljića na vrhu kaznenog prostora, sjajno se okrenuo i pogodio mrežu Semira Bukvića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja je ostalo još 40 minuta i sudijska nadoknada, vidjet ćemo da li Sarajevo može do potpunog preokreta ili će Sloboda nastaviti svoj niz bez poraza.

Sjajan meč gledamo. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Steta sto necemo izgubiti. Ostace nam ovaj neznalica na klupi
2 8
Hadzija123
Osvojise kone bod svaka cast cestitam bod po bod lagano
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi