"Naša obaveza je nastaviti pobjeđivati"

Miloš Teodosić

"Naša obaveza je nastaviti pobjeđivati"

D. Banović

Košarkaši Srbije plasirali su se u polufinale SP u Turskoj pošto su večeras u četvrtfinalu pobjedili branioca naslova Španiju sa 92:89.

Srbija je u većem dijelu utakmice imala više od igre i rezultatsku prednost, a meč je odlučio trojkom sa devet metara Miloš Teodosić sam tri sekunde prije kraja.

"Zasluženo smo se plasirali u polufinale. Sretan sam što je moj šut prelomio ovako važan meč. Mi smo tokom drugog poluvremena imali u nekoliko navrata osam poena prednosti, ali smo u finišu dozvolili Špancima da izjednače", rekao je Miloš Teodosić poslije utakmice u Istanbulu te dodaje:

"Nismo psihički pali ni kad se naša prednost topila i tu je naša snaga. Naša obaveza je da nastavimo sa pobjedama, bez obzira na to ko nma bude protivnik u polufinalu Turska ili Slovenija".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.